Picoane -Ciocane Hidraulice

Placa compactoare JVC 100: Puterea Compactării într-un Pachet Fiabil

Placa compactoare JVC100

Când vine vorba de lucrări de construcții sau amenajare pe șantierele de astăzi, eficiența și calitatea sunt esențiale. Pentru compactarea solului în santuri, în jurul stâlpilor sau pentru pregătirea fundațiilor și pantelor, o alegere înțeleaptă poate face diferența. Și aici intervine placa compactoare JVC 100, o adevărată forță a compactării într-un pachet fiabil.

Forța din Seria JVC
Placa compactoare JVC 100 face parte din Seria JVC, o linie de echipamente de construcții ce se bucură de o reputație excelentă în domeniu. Cu o forță de compactare superioară, această placa compactoare oferă performanțe remarcabile, fiind un instrument de neînlocuit pe șantierele moderne.

Placa compactoare JVC100

Compactare Eficientă în Orice Situație
Datorită versatilității sale, placa compactoare JVC 100 poate fi utilizată într-o varietate de situații. Indiferent dacă lucrați la nivelul solului sau la adâncime, această placa compactoare este pregătită să facă față provocărilor. De la compactarea solului în santuri și în jurul stâlpilor până la pregătirea fundațiilor sau a pantelor, acest instrument este alegerea ideală.

Ușor de Montat
Placa compactoare JVC 100 poate fi montată pe orice tip de mini-excavator sau buldoexcavator. Această versatilitate îi permite să fie integrată în echipamentele dvs. existente fără probleme, economisindu-vă timp și resurse prețioase.

Caracteristici Tehnice Remarcabile
Pentru a vă oferi o imagine mai clară a capacităților sale, iată câteva dintre caracteristicile tehnice cheie ale plăcii compactoare JVC 100:

Greutate: 1650 kg
Dimensiune placa compactoare: 900x1300 mm
Putere compactoare: 17 tone
Vibratii: 2000 vpm
Motor hidraulic Permco - produs în SUA
Compatibilitate cu Diverse Utilaje
Pentru a obține cele mai bune rezultate, este important să combinați placa compactoare JVC 100 cu un utilaj purtător potrivit. Iată câteva dintre cerințele necesare pentru utilajul purtător:

Excavator: 24 - 35 tone
Debit hidraulic: 135–165 lpm
Presiune hidraulică: 130–170 bar
Alegând o combinație adecvată între placa compactoare JVC 100 și un utilaj purtător corespunzător, veți obține rezultate excepționale în lucrările de compactare.

În concluzie, placa compactoare JVC 100 este alegerea perfectă pentru cei care caută eficiență și fiabilitate în lucrările de construcții și amenajare. Cu forța sa de compactare impresionantă, versatilitatea și caracteristicile tehnice remarcabile, această placa compactoare este cu siguranță un partener de încredere pe șantierul dvs. Cu Seria JVC, compactarea devine o sarcină simplă și eficientă, ajutându-vă să finalizați proiectele cu succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *