Picoane -Ciocane Hidraulice

Descopera Picon JAB JBN70BL: Performanta Silentioasa pentru Buldoexcavatoare

Picon Hidraulic JAB JBN70BL

In industria constructiilor si a lucrarilor de demolare, echipamentul de inalta calitate este esential pentru a obtine rezultate eficiente si precise. In aceasta cautare de a oferi solutii superioare, JAB Romania va prezinta Picon JAB JBN70BL, un picon silentios tip BOX in BOX, care aduce o combinatie perfecta de performanta si liniste. Acesta este proiectat pentru a se potrivi pe buldoexcavatoarelor , si este insotit de o serie de caracteristici care il fac cu adevarat remarcabil.

Picon Hidraulic JBN70BL

Silentiozitate Redefinita

Unul dintre cele mai notabile aspecte ale Picon JAB JBN70BL este nivelul sau extrem de scazut de zgomot. Cu insonorizare pe toate laturile si un design tip BOX in BOX, acest picon redefineste conceptul de liniste in santier. Echipa noastra a investit timp si efort in dezvoltarea unui sistem de reducere a impactului si vibratiilor transmise catre bratul utilajului purtator. Astfel, lucrarile de constructie sau demolare pot fi efectuate intr-un mediu mai putin zgomotos, fara a compromite eficienta.

Caracteristici Tehnice

Piconul JAB JBN70BL vine cu caracteristici tehnice impresionante:

  • Greutate: Cu o greutate de 326 kg, acesta este suficient de robust pentru a face fata cerintelor dure ale santierelor de constructii.

  • Frecventa batailor: Cu o frecventa ajustabila intre 450 si 1.000 de batai pe minut, puteti adapta piconul la diferitele necesitati ale proiectelor dvs.

  • Diametrul uneltei: Un diametru de 70 mm face ca acest picon sa fie versatil si capabil sa lucreze cu o varietate de materiale.

Compatibilitate si Accesorii

Piconul JAB JBN70BL este conceput pentru a se potrivi pe buldoexcavatoare. Cu o cerinta de debit hidraulic intre 34 si 60 lpm si o presiune hidraulica cuprinsa intre 95 si 130 bar, acesta se integreaza perfect in majoritatea echipamentelor.

Pachetul include:

  • Prindere directa pentru utilajul purtator: Montarea este rapida si usoara, astfel incat sa puteti incepe lucrul in cel mai scurt timp posibil.

  • Unelte multiple: Acest pachet include o varietate de unelte pentru a face fata diverselor sarcini pe care le intalniti pe santier.

  • Furtunuri hidraulice: Furtunurile incluse sunt durabile si rezistente la uzura, asigurand o functionare fara probleme.

  • Trusa de scule cu scule: O trusa de scule este inclusa pentru a va ajuta sa efectuati intretinerea si repararea in mod eficient.

  • Kit umplere azot: Acest kit va permite sa mentineti nivelele corecte de presiune pentru performanta optima.

Concluzie

Picon JAB JBN70BL reprezinta un salt semnificativ in domeniul echipamentelor de constructii si demolari. Performanta sa silentioasa, designul robust si gama sa variata de accesorii il fac ideal pentru proiectele dvs. indiferent de marimea sau complexitatea lor. Pentru a afla mai multe despre cum Piconul JAB JBN70BL poate imbunatati eficienta si confortul pe santierul dvs., contactati-ne astazi sau vizitati [www.jab.ro] pentru mai multe detalii.

 

Cu JAB, veti gasi mereu echipamente de calitate pentru proiectele dvs. de constructie si demolare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *