Produsele pot fi ridicate personal de catre clienti de la unul dintre punctele de lucru ale societatii noastre sau direct de la partenerii nostri cu care colaboram, in vederea depozitarii si confectionarii placilor de prindere pentru atasarea pe diferite utilaje. Locul de ridicare al produselor il stabiliteste furnizorul, acesta putand fi diferit de la o comanda la alta, in functie de disponibilitea stocului dintr-o anumita locatie.

Deasemenea livrarea produselor se poate efectua contracost, direct la adresa indicata de client, prin intermediul serviciilor de curierat, prin terti transportatori sau cu mijloacele de transport ale societatii noastre, in functie de disponibilitatea acestora.

Raspunderea la incarcare si pe parcursul livrarii este in sarcina furnizorului doar cand transportul se efectueaza cu mijloacele de transport proprii ale furnizorului, iar in toate celelalte situatii raspunderea va fi a clientului, respectiv a transportatorului. Descarcarea va fi intodeauna in sarcina si cu raspunderea clientului.

 

Ca regula generala, transportatorul raspunde pentru pierderea totala sau partiala, pentru avarie, produse intre momentul primirii marfii si cel al eliberarii acesteia, cat si pentru întarzierea în eliberare.