JAB Romania

Despre noi

Blue Stream SRL este dealer autorizat pentru marca JAB in Romania. Suntem o companie specializata in comertul cu atasamente pentru diferite utilaje de constructii, agricole, forestiere, de manipulare, camioane sau utilitare. Avem peste 15 ani de experienta in domeniul comertului cu utilaje de constructii si atasamente pentru acestea. Colaboram cu furnizori din intreaga lume pentru a avea cele mai bune solutii in ce priveste proiectele clientilor nostri. Parteneriatul cu producatorul JAB din Coreea de Sud s-a intins pe o perioada lunga de timp, interval in care produsele JAB s-au dovedit a fi foarte competitive si fiabile in piata atasamentelor pentru utilajele de constructii, clientii nostri fiind foarte multumiti de raportul calitate/pret.

Istoria JAB

JAB si-a inceput activitatea in piata echipamentelor hidraulice inca din 2003, si de atunci a evoluat intr-un lider recunoscut pentru fiabilitatea si performanta picoanelor hidraulice. Fondatorii JAB au adunat o vasta experienta in domeniul ingineriei si constructiilor si au vazut o oportunitate clara de a dezvolta echipamente cu adevarat exceptionale.

Misiunea JAB

Misiunea JAB este de a oferi clientilor cele mai bune solutii in ceea ce priveste atasamentele hidraulice, mentinand standarde stricte de calitate si siguranta. S-a angajat sa creeze echipamente care sa permita utilizatorilor sa desfasoare activitati de constructii si demolari in siguranta si cu eficienta sporita.

Depozit JAB

Produsele JAB

JAB ofera o gama variata de echipamente hidraulice concepute pentru a satisface nevoile specifice ale proiectului dumneavoastra. De la modele compacte si usoare, perfecte pentru lucrari de demolare de scara mica, pana la variante puternice si robuste pentru proiecte de constructii industriale majore, avem solutii pentru toate cerintele. Toate produsele JAB sunt supuse unor teste riguroase pentru a va asigura ca sunt fiabile si eficiente.

Picone Hidraulice

Angajamentul nostru

Ne straduim sa oferim nu doar echipamente excelente, ci si sa dezvoltam relatii pe termen lung cu clientii nostri. Suntem aici pentru a va sustine in fiecare etapa a proiectului dumneavoastra, de la consultanta initiala pentru selectarea echipamentului potrivit, pana la furnizarea si intretinerea acestuia. Suntem partenerii dumneavoastra de incredere in lumea echipamentelor hidraulice.

Contactati-ne

Echipa noastra dedicata si experimentata este intotdeauna disponibila pentru a va ajuta. Pentru intrebari, cereri de oferta sau asistenta tehnica, va invitam sa ne contactati. Suntem aici pentru a va oferi cele mai bune solutii si servicii de inalta calitate. Va multumim ca ati ales sa ne cunoasteti mai bine. Asteptam cu nerabdare sa colaboram cu dumneavoastra si sa va punem la dispozitie cele mai bune solutii din industrie pentru a va ajuta sa finalizati cu succes proiectele dumneavoastra de constructii si demolari.